(Android/iOS) Clash Royale εξαπατά πολλούς πόντους
Feb 7, 2022 17:20:19 GMT
Post by weiwasthingjopu on Feb 7, 2022 17:20:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clash Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clash Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατά πολλούς πόντους ▞▞▞
▞▞▞ Clash Royale 2022 version ▞▞▞
Clash Royale Strategické zbjp
Το παιχνίδι διορθώθηκε και το έπαιξα αρκετό καιρό για να το ξέρω. Οι άνθρωποι υποτίθεται ότι παίζουν εκτοξεύοντας 3 προς 1 φύλλο μου. Επίσης βάζοντας την ίδια κάρτα το ένα μετά το άλλο. Εξηγήστε πώς είναι δυνατό αυτό γιατί δεν μπορώ να το κάνω. Βάζω έναν φίλο προγραμματιστή να εξετάσει το παιχνίδι σας. Αν βρει αυτό που ξέρω, θα σου κάνω μήνυση. Και όλοι όσοι παίζουν αυτό το παιχνίδι θα τους συμβουλεύω να κάνουν το ίδιο. Παίρνετε χρήματα, θα φροντίσω η ομάδα να πάρει τα δικά σας. Βρέθηκαν οι σκέψεις μου, προσθέστε τη δική σας συσκευή αναπαραγωγής
Το μόνο μου παράπονο μέχρι στιγμής είναι ότι δεν μπορούμε να επιλέξουμε πόσα μπαλαντέρ θα χρησιμοποιήσουμε. Για παράδειγμα, έχω 0/200 κάρτες και θέλω να χρησιμοποιήσω μόνο 1 κάρτα Wild. Το παιχνίδι δεν μου δίνει την επιλογή, είναι όλα ή καθόλου μπαλαντέρ. Αυτό είναι άβολο τις επικές Κυριακές, όταν θέλω να δωρίσω κάρτες στους συγγενείς μου, αλλά έχω 0/200 επικές κάρτες. Δεν αξίζει τον κόπο να χρησιμοποιήσω όλες τις επικές μου κάρτες για να εκπληρώσω ένα αίτημα δωρεάς. Αν μπορούσαμε να επιλέξουμε πόσα μπαλαντέρ θα χρησιμοποιούσα, τότε θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω ένα μπαλαντέρ για να βοηθήσω τον συμμαθητή μου.
Φρικτό παιχνίδι, ξεκινάτε να διασκεδάζετε, αλλά αν είστε ελεύθεροι να παίξετε μετά από μερικούς μήνες, αρχίζετε να παρατηρείτε τα προβλήματα. Είναι μια τρομερή εμπειρία να προσπαθείς να κερδίσεις μερικά παιχνίδια και να κοντράρεις παίκτες που έχουν το ίδιο επίπεδο βασιλιά με σένα. Είναι αρκετά ενοχλητικό.
Πολύ τοξικοί παίκτες
Τέλειο
καλή σούπα
Γιατί όταν χάνω χάνω τα επιτεύγματα; Κάνω τόση δουλειά και χάνω μια φορά και χάνω το επίτευγμά μου γιατί γιατί παρακαλώ να το φτιάξω
Συνεχίζοντας τη μόδα από το Clash of Clans η Supercell επαναφέρει τα Gems, τα οποία ο μόνος συνεπής τρόπος, για να τα αποκτάτε, είναι να βγάζετε
είναι καλό αλλά δεν ξέρει να βάζει αντιπάλους του λεβελ σου π.χ έπαιζα εγώ και με έβαλε με έναν 13 λεβελ στο chalenger 3 και έχωσε πολλά κύπελλα
Χαλιά όσα κύπελλα περνώ τα χάνω μετά, δεν μπορώ να αναβώ καν 30 κύπελλα
απλα τέλιο
Τελειοοο
Εάν είστε παθιασμένοι με τα παιχνίδια στρατηγικής και την υπεράσπιση των ... 1 Clash Royale; 2 Alien σέρνεται TD; 3 Metal Slug Άμυνας; 4 Βασίλειο Rush
Clash Royale. #3535954. Alex BrushAlluraArima MaduraiArvoAudiowideBangersBebas NeueBungee InlineCalistogaCookieCourier PrimeCourgetteDamionDancing
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό, αλλά αυτό που με απογοητεύει είναι ότι θα πρέπει να πολεμήσετε ανθρώπους που δεν μπορείτε να νικήσετε επειδή έχουν φύλλα από υψηλότερες αρένες. Και όταν πρόκειται να φτάσεις στην επόμενη αρένα είναι χάλια. γιατί αυτό μου συμβαίνει τις περισσότερες φορές, και πρέπει να προσπαθήσω ξανά και ξανά, αλλά κατά τα άλλα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι.
Ανακαλύψτε δημοφιλή βίντεο για epic moments clash royale
Παιχνίδι σκουπιδιών χωρίς δεξιότητες, απλώς πληρώστε για να κερδίσετε
Αυτό είναι ηλίθιο. Είμαι στον αμφισβητία 1 αυτή τη στιγμή και αποφάσισα να δοκιμάσω έναν νέο λογαριασμό f2p σε άλλη συσκευή. 3 ώρες μέσα έχω ήδη συναντήσει άτομα με υπερυψωμένα φύλλα. Δεν υπάρχει τίποτα να κάνουμε γι 'αυτό, το ακόμη χειρότερο είναι ότι οι άνθρωποι που έχουν αυτές τις κάρτες είναι σκουπίδια. Αυτό το παιχνίδι έχει μια δροσερή επιλογή από κάρτες, η πιο ισχυρή είναι η πιστωτική κάρτα.
Λοιπόν, αυτό το παιχνίδι ήταν το καλύτερο το 2017 και το 2018, καθώς δεν υπήρχαν πολύ ανταγωνιστικά παιχνίδια όπως το bgmi και το cod, αλλά και πάλι αυτό το παιχνίδι καταφέρνει να επιβιώσει και αφού δεν το έπαιξε για περίπου 8 έως 10 μήνες αυτού του παιχνιδιού, άλλαξε και εξελίσσει πολλούς νέους ήρωες και η κατάταξη άλλαξε πολύ εκτιμώ. Οι αλλαγές που θα ήθελα να δω θα είναι η προσθήκη com σε λειτουργία 2v2, καθώς θα βοηθήσει σε πιο συντονισμένα παιχνίδια και θα δώσει την αίσθηση της ανταγωνιστικότητας. Θα μπορούσαμε να προσθέσουμε μια πλήρη λειτουργία συνομιλίας όπου θα μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε στο παιχνίδι.
Ειλικρινά, παίζω αυτό το παιχνίδι εδώ και 5 χρόνια και δεν ήταν ποτέ τόσο κερδισμένος, η ενημέρωση με τους νέους πρωταθλητές έκανε αυτό το παιχνίδι τόσο p2w... το παιχνίδι είναι πραγματικά διασκεδαστικό, αλλά όποιος ξοδέψει λίγα χρήματα παίρνει ένα τόσο υψηλό πλεονέκτημα από όλους τους άλλους παίκτες που δεν ξοδεύουν χρήματα
Πολύ καλή αμοιβή για να κερδίσεις το παιχνίδι.
Clash Royale Strategi awww
Παιδιά έχετε ένα υπέροχο παιχνίδι, αλλά έχετε ένα σημαντικό πρόβλημα και αυτό είναι το matchmaking, σταδιακά έχει χειροτερέψει. Και τώρα αξίζει να κερδίσετε όπου μπορείτε να αγοράσετε πράγματα για να μεγιστοποιήσετε τις κάρτες σας αμέσως. Πρόσθεσαν επίσης τον κατεστραμμένο μηχανικό ενός πρωταθλητή όπου μια κάρτα 5 ελιξιρίων βγάζει μια κάρτα 8 ελιξιρίων πριν περάσει από τη γέφυρα. Πολύ ανισόρροπο.
να πατε να πεθανετε
Clash Royale, στρατηγική, πολλά χρήματα και λίγη ...
Το παιχνίδι είναι απίστευτα ανισόρροπο. Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός καρτών που θα περιέγραφα OP, και πολλές κάρτες δεν μπορούν καν να χρησιμοποιηθούν χωρίς σχεδόν εγγυημένη απώλεια. Παίζω το παιχνίδι εδώ και χρόνια, αλλά χειροτερεύει με ανησυχητικό ρυθμό. Μόλις φτάσετε στην αρένα 15, τα φύλλα όλων είναι επίσης πολύ πάνω από τα δικά σας.
Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι και μου αρέσει, αλλά ένα τόσο μεγάλο πρόβλημα είναι ότι αξίζει να κερδίσεις, μπορείς να είσαι στην αρένα 6 αλλά να συναντήσεις κάποιον που έχει έναν σκοτεινό πρίγκιπα, πρίγκιπα, καθρέφτη, ληστή, μέγα ιππότη κ.λπ., και σίγουρα πάρτε το από τα σεντούκια που μπορείτε να αγοράσετε
Αλλάξτε τον κύκλο σκουπιδιών της εφαρμογής gaming. Είναι ξεκάθαρα στήσιμο εδάφους εναντίον αεροπορικών στρατευμάτων; Σκεφτείτε τους ανθρώπους που παίζουν αυτό το παιχνίδι, αφήστε τους να διαλέξουν τις κάρτες με τις οποίες θέλουν να ξεκινήσουν. Η παρτίδα πρέπει να διορθωθεί όσον αφορά το Fairplay gaming. Επίσης, διορθώστε το θέμα της άμυνας όταν η κατάρριψη πύργων είναι στόχοι και δίπλα σας, έχετε ανθρώπους που ρίχνουν άμυνες μακριά από το ποτάμι και αντί να χτυπήσουν τον πύργο, τρέξτε στην άμυνα; Εξοπλισμένη εφαρμογή παιχνιδιού.
δεν εμπαινε παλια για καποιο λογο αλλα γενικα αυτο το παιχνιδι το παιζω 4 χρονια οποτε Ν μια χαρα νμζ
Καλό αλλά ....Φταίω εγώ που έχω το ίδιο ποσοστό νίκης με το lvl 12s; Εννοώ ότι τα 3/10 είναι lvl 11,1/10 είναι lvl 12/13 12,5/10 είναι lvl 10 και σπάνια ακόμη και lvl 9 ή 8. Μου αρέσει το Γιατί. Διορθώστε το γιατί αυτό απλώς δεν επιτρέπει στους παίκτες να έχουν διασκεδαστικό...δεν νομίζω ότι το παιχνίδι είναι καθόλου διασκεδαστικό...
Ένα υπέροχο παιχνίδι αλλά ένα σημαντικό ελάττωμα. Κατά τη φόρτωση σε έναν αγώνα μπορεί να κολλήσετε στο 81%. Μέχρι τη στιγμή που φορτώνετε ο αντίπαλός σας έχει παίξει για ίσως 15-20 δευτερόλεπτα, κάτι που του παρέχει τεράστιο πλεονέκτημα. Είναι σχεδόν πάντα μια εγγυημένη απώλεια. Δεν θα ήταν δύσκολο να διορθωθεί, απλώς κάντε το έτσι ώστε και οι δύο παίκτες να μην μπορούν να παίξουν μέχρι να φορτώσουν και οι δύο στον αγώνα.
Του βάζω 3 αστέρια επίδει ragegaro τόσο πολύ και έχω σπάσει 5 κινητά
Criminal Case ผจญภัย wjzn
Φορ δε πουτσ
Πραγματικά διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά μόνο δύο πράγματα που με απογοητεύουν μερικές φορές όταν βρίσκομαι στο επίπεδο 10 θα με βάλουν ενάντια σε κάποιον στο επίπεδο 13 και μετά στα δύο σταμάτησα να παίζω για λίγο επειδή έχασα το τηλέφωνό μου. Επαναφέρω έχω χάσει πάνω από 2000 τρόπαια επειδή των εποχών που ήμουν στο challenger 2 τώρα είμαι στην αρένα 13
Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά πάντα ταιριάζομαι με ανθρώπους με τους οποίους δεν μπορώ να παίξω. Παίρνω ατελείωτους κύκλους ήττας και νίκης. Έχω κολλήσει στην αρένα 5 για σχεδόν ένα μήνα τώρα με τον ίδιο κύκλο ξανά και ξανά. Είμαι τόσο κοντά στο να φτάσω στην αρένα 6, όπως 3 ή 2 τρόπαια μακριά, αλλά μετά χάνω σαν 31 κορώνες. Ένιωθα σαν θεός σε προηγούμενες αρένες, αλλά τώρα νιώθω ότι όλοι εξελίχθηκαν εκτός από εμένα. Υποθέτω ότι αυτό δεν έχει καμία σχέση με το παιχνίδι, αλλά είμαι απλώς απογοητευμένος.
Δεν μεαφεί να μπω στο κατάστημα και με πετάει έξω. Φτιάξτε το γρηγόρα
Αρκετά καλό αλλά εγώ που είμαι λέβελ 8 με βάζει με παίκτες κατά μέσο όρο λέβελ 10
Αυτό το δωρεάν παιχνίδι στρατηγικής για κινητά κυκλοφορεί από το 2012. ... Από τον ίδιο προγραμματιστή με το Clash of Clans, αυτό το παιχνίδι RTS είναι ένας
Η ανάγνωση όλων των αρνητικών κριτικών για το clash royale είναι τόσο αστείο που όλοι πιστεύουν ότι είναι να ξοδέψετε χρήματα για να αναβαθμίσετε τις κάρτες σας, αλλά αν ήταν πραγματικά καλές και δεν γεφύρωναν τα ανεπιθύμητα μηνύματα με 0 ελιξίριο, θα διασκέδαζαν με τις πολεμικές προκλήσεις ladder και λειτουργία πάρτι. ότι αυτό το παιχνίδι απαιτεί στρατηγική και δεξιότητες, αν κάποιος έχει κάρτες υψηλότερου επιπέδου, μπορεί να είναι λίγο δύσκολο, αλλά αν παίξετε σωστά τα χαρτιά σας και έχετε καλύτερη στρατηγική, μπορείτε να τον νικήσετε, μην περιμένετε να κερδίσετε κάθε παιχνίδι και απλώς διασκεδάστε
Clash Royale Strategické zbjp