(Android) Eventide 3: Legacy of Legends פריצת משאבים נוספת
Feb 7, 2022 17:26:21 GMT
Post by weiwasthingjopu on Feb 7, 2022 17:26:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Eventide 3: Legacy of Legends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Eventide 3: Legacy of Legends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ פריצת משאבים נוספת ▞▞▞
▞▞▞ Eventide 3: Legacy of Legends 2022 version ▞▞▞
Eventide 3 Legacy of Legends אנדרואיד בחינם מאתר של משחק Waptrick.com. להוריד ולשחק Waptrick משחק
Eventide 3: Legacy of Legends एडवेंचर lizd
... את Eventide 3: Legacy of Legends וליהנות ממנו ב-iPhone, ב-iPad, ... ADVENTURE GAME FROM THE CREATORS OF ENIGMATIS AND GRIM LEGENDS!
המשחק הזה טוב מאוד
UNSOLVED presents the remarkable EVENTIDE trilogy, including an exclusive bonus chapter, as the starting point for this new Hidden Object Adventure Games
גרפיקה יפה סיפור מעניין
: Slavic Fable.
זה אחד הטובים והגרפיקה נהדרת
הגאות של איב הייתה מהנה יותר מרוב המשחקים מסוג זה
לשחק ספורט ניצן הליבה News | Artifex Mundi · טמפרטורה מתקן עלוב Grim Legends 3: ... the goods again as Eventide 3: Legacy of Legends arrives | TheXboxHub
GameSpot
אני אוהב את סדרת המשחקים של Eventide. זה היה ממש טוב!!
הייתי רוצה לראות עוד משחקים כאלה
אהבתי את זה אבל זה לא היה פרק שלם
משחק כיפי
איזה משחק נפלא עם גרפיקה יפה. דמויות מדהימות וחידות נהדרות. גם בלי פרק בונוס שווה לקנות.
מאכזב בהשוואה למשחקים קודמים! ללא בונוס, משחק קצר, פחות מיני-משחקים ויותר מדי סצנות קאט להאזנה. המחירים עדיין גבוהים אבל אתה מקבל פחות תכונות משחק עכשיו! בבעלותי 40 משחקי Artifex Mundi ונראה שהם נהיים חמדנים מדי עם המשחקים החדשים ביותר. מחירי מבצע תקינים לחלק מהמשחקים אך גבוהים מדי עבור תכונות משחק פחות דרסטיות של המשחקים החדשים ביותר. הם בוודאי יאבדו לקוחות נאמנים רבים אם הם ימשיכו לנסות לדחוף לנו מחירים גבוהים יותר במשחקים קצרים יותר עם פחות חידות מיני ממשיות ועוד סצנות HO ואתגרי פאזל מטופשים מסוג תמונה/סיפור. More for LESS היא דרך איומה לטפל בלקוחות נאמנים. אנחנו לא צריכים לקבל את זה. Artifex Mundi צריך לחזור לסטנדרט הגבוה שהיה להם קודם. מיני משחקים הם נהדרים עם אתגרים מתונים אבל לא כיף אם הם גורמים לך לעבור תנועות מטופשות, חוזרות על עצמן, מייגעות. רק כדי למלא זמן!
שיחקתי את ההדגמה הזו כמה פעמים עכשיו ועד כה הכל טוב, הגרפיקה, העלילה, התקשורת וכו' טובים. אני אוהב את HOS, פאזלים וכו', והמקום שבו ההדגמה מסתיימת משאיר אותך חשק לעוד. תמשיכו כך חבורה, כולכם עושים עבודה כל כך מדהימה!!!! תודה על המשחקים.
[פרק חינם] משחק של בית האגדות. מצב מותאם אישית זמין. ההדגמה די קצרה אבל עד כה היא נראית מבטיחה.
בדיוק כמו 2 המשחקים הראשונים זה ממש נהדר, גרפיקה טובה, סיפור פנטסטי ומשחק נהדר אהבו את זה
משחק טוב 😗😙😁 כפתור הרמז הוא קו סיפור טוב מהיר
עבודת אמנות נפלאה
אוהב את זה 😍❤️
זה משחק טוב אתה צריך זמן לשחק בו כי הוא מכניס אותך!
Eventide 3 Legacy of Legends משחק Android הורד חופשי - Waptrick
אני אוהב את הסדרה הזו! כל נושא המיתולוגיה הסלאבית ריגש אותי. אם אתה רוצה רעיונות אפשריים לסרט המשך, אני ממליץ לקרוא את "הדוב והזמיר" מאת קתרין ארדן. אחת הדמויות הראשיות היא האב פרוסט, דמות פופולרית במיתולוגיה הסלאבית, שיכולה לתת למישהו אוצר או להשאיר אותו קפוא למוות בגדת שלג.
רציתי מאוד לאהוב את המשחק הזה אבל שוב זה היה בסדר. אני חושב שמשחקי AM נעשו קלים מדי וזה לא היה יוצא מן הכלל. רק 12 מיני משחקים (בעבר היו להם 20+) שנראה שהם הכמות הסטנדרטית עכשיו והם היו קלים עד כדי גיחוך, לא דמיוניים ולא דרשו מחשבה אמיתית בכלל. היו פריטי האוסף שניתן למצוא לאורך כל הדרך שהיו ממש ברורים אז פשוט שמתם לב שהם משחקים את הסצנה ולא צריך לחפש אותם. המשחק היה חלק והגרפיקה הייתה טובה. משחקי AM פשוט לא ברמה שהם היו פעם וחבל.
מאוכזב מהעובדה שלא היה פרק בונוס...
wholesale discount shop 6 Vintage Streeling Silver National Pattern ...
משחק טוב נוסף להוסיף לסדרה, לעומת זאת, היה מאוכזב באורכו, הרגשתי שלא לקח זמן כלל לסיים והמיני-משחקים שפעוט יכול לפתור... אין אתגר בכלל, משחקים טיפוסיים שרואים מהחברה הזו, נראים קצת חוזרים על עצמם. אולי צריך לשקול כמה רעיונות למשחקים חדשים כדי להוסיף אותם למשחקים שאתה מייצר, שיחקתי בכל המשחקים שלך אז נראה שחלקם נמצאים בשימוש רב. אפשרות אם אתה רוצה שמשחקים יהיו קלים או אתגר בעת הבחירה בהתחלה תהיה נחמדה אז אם אתה רוצה משחקים קשים יותר זו אפשרות לשחקן. אבל בסך הכל היה משחק מהנה, קו עלילה בסדר, ללא תקלות, בקרות קלות ומדויקות לשימוש, אם היו הופכים את המשחקים לקשים יותר את האפשרות להיות והוסיפו למשחק בונוס הייתי נותן 5 כוכבים
Eventide 3: Legacy of Legends Piedzīvojumu spēles yzyo
Go Escape! อาร์เคด hlxi
אוהב את כל המשחקים ששיחקתי על ידך!
רק בעיה מרכזית אחת עד כה במשחק, כשדמויות מדברות שם תנועות הפה אינן תואמות, אבל אחרת עד כה משחק טוב. אם הבעיה של תנועות הפה של הדמויות לא פיגרה כשהן מדברות כדי להתאים למה שנאמר ישמח לתת למשחק שלו אז מלא חמישה כוכבים שמגיעים לו. אנא תקן תחשוב הלימון בהקדם האפשרי, שכן צינור שלנו שקורא שפתיים יחד עם הדיבור כבר לא יכול לחוש מה באמת נאמר ועל ידי מי.
Eventide.
The Myth Seekers: The Legacy of Vulcan עבור Windows ... Grim Legends 3 עבור Windows. Grim Legends 3 ... Eventide: Slavic Fable עבור Windows.
כרגע אני נהנה מהמשחק הזה, אבל אני יודע בוודאות שאם אמשיך לשחק במשחקים האלה ואפתח לרמה אחרת, בוודאי שאני צריך לשלם. אין מצב! אני לא הולך להוציא כסף!
Eventide 3 Legacy of Legends משחק Android הורד חופשי
זה כל מה שזה? הדגמה קצרה מאוד? בחייך!
אהבתי את זה
עבודה מצוינת בעניין הזה
כן אני אוהב את זה
חוסך כל הזמן, לא מפגר, המשחק הזה הולך לי טוב.
אני אוהב שלכל סיפור יש משחק ופאזל שונים והסיפור שהוא יפהפה לא יכול לחכות להמשיך לשחק בו
אני אוהב את זה ומשחק טוב
משחק נחמד מאוד, קל ומרגיע, רק 4 כוכבים כי אין פרק בונוס!!
אף פרק בונוס אינו מאכזב של ממש, בהתחשב במחיר. אני לא רוצה לשחק שבע עשרה פעמים כדי למצוא את כל פריטי האספנות. תן לי לחזור כדי למצוא את מה שפספסתי.
פאזל для Windows - Скачать - Anderbot
איזה פרק בונוס! ושילמתי $6.99. זה לא נכון!!
גרפיקה טובה.. כיף לשחק
לא ייפתח......קריסות כל פעם !!!! בבקשה תתקן!!!!!
אהבתי את זה אבל די קצר וללא בונוס. כמו כן, המפה אמורה להראות היכן יש משימות לעשות, אבל כשאתה הולך לשם, רמז אומר לך ללכת למקום אחר. אני עדיין מאוד אוהב את המפתח הזה ורכשתי כמעט את כל המשחקים שלהם.
Ramayan Game 3D: Legend of Ram vs Raavan APK - Download for Windows ... Eventide 3: Legacy of Legends (Full) APK - Download for Windows Eventide 3: Legacy