(Android/iOS) Stealth Master: Assassin Ninja hileler aksaklık dayanıklılık
Feb 7, 2022 17:47:30 GMT
Post by weiwasthingjopu on Feb 7, 2022 17:47:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stealth Master: Assassin Ninja ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stealth Master: Assassin Ninja IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler aksaklık dayanıklılık ▞▞▞
▞▞▞ Stealth Master: Assassin Ninja 2022 version ▞▞▞
Oyunun kendisi iyi olan reklamlar ama zamanın yarısında sadece reklamlar o kadar kötü ki bana 1 yıldız verdi
Tam reklam can sıkıcı
Kendi tekrar ediyor ve çok reklam var bi de reklamlar çok uzun.
Oyun güzel ama maus yapmaya başlamaya başladım yeni yapmaya başladım
Çok güzel ❤️
Oyun baya iyi indirme çok severs iyi zaman geçirebiliyorsun missss gibi çok reklam diyen gerizekalılar interneti kapatmayı akıl edemiyonuz dimi. (Gerisi Random Üstte Kalsın Diye)skbehsjeiebeheniebeuebeuebeubejebejeneubejenejenejnejeneienieneuebejebejnejebejebjebejebennebenejebnejejebeubehebwjsnghoejdbehebiebehebeknebehehhebejejejjhebeknebehehhebejejejhebebebbhenejonjejnejebjebebebennebenejebnejebehebeknebehehhebejejejejhebebebbhenejydonzbhebeknebehehhebejejejhebebebbhenejy)
Stealth Master: Assassin Ninja Akcja dtuj
oyun güzel ama yemek yapmak kolay
Benden daha önce okuldayken, ikiden daha önce hayattayken emek verip geçirdiğim, iki elli bin $ (250.000$) param ve gittim eskiden bütün karekterlerle birlikte sıfırlandım seçmem ve harcanan çabam , seçmem saatlerimi benim şansım kalan çöpe gittiden sonra hayatta kalan iki kişim emeklerimi nasıl silersiniz size nasıl güvenecek diğer oyuncular size çöp yüzünüzden bütünlerim oldu, tek suçum sana güvenerek güncellemek yapmaktı ama ben sizden aylarım çaldınız
İyi ve mükemmel bu oyun her seviyede fena değil, yeni silahlar almanız daha zor, bu şişman çocuk için lütfen 5 yıldız ekleyin.
çevir oyna para kazan para hilesi www.betttang.news 2022.01.07. Stealth Master: Assassin Ninja - Google Play 'de Uygulamalar Çevir oyna para kazan
Müstehcen miktarda reklamla mahvolmuş inanılmaz eğlenceli bir oyun. Her seviyeden sonra kelimenin tam anlamıyla 30 saniyelik bir reklam var, bu yüzden yaklaşık 20 saniye oynuyor ve 30 saniye boyunca video izliyorsunuz. Tam sürümünü satın alırsanız, eminim iyidir, ancak Archero'yu indirmenizi öneririm, minimum reklamlarla aynı konsept.
Oyun biraz eğlenceli ve çok fazla reklam var, ayrıca tüm karakterleri maksimuma çıkardım, bu yüzden oynayacak bir şey yok.
o
Abi güzel ama silah az silah çoğaltmalı ve yeni haritalar gelmeli.
5 saniye oyun oynayıp 30 saniye reklam görüntülemek okuyun.
Stealth Master – Assassin Ninja Game içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli olarak sunuyorum bu
Ayarlardan kişisel veri paylaşımını kapatabilirsin diyor ama her yere baktım bir şey bulamadım. Oyun tamam ama birçok reklam için kesinlikle reklamları kapalı tutmak için telefonunuzu her zaman uçak moduna almaya değmez. Bir bölümü bitirmenin yanı sıra oyunun ortasında reklamlar alıyorsunuz ve sizi sonuna kadar izlemeye zorluyor.
Bu gerçekten eğlenceli bir oyun ama aynı seviyeleri oynadığınızı ve aynı patronlarla defalarca savaştığınızı anlamanız uzun sürmüyor.
Bu sonuçtan bir oyun. 8 gün ama 1 milyon indirmesi olan başarılı bir oyun oldu. Ama her oyundaki gibi giyini var. Olsun çünkü çok başarılı bir oyun olduğunu söylemiştim. Örneğin, hoş olsun ve onun karakterinin farklı canı ve patronunun farklı canı olsun. Karakterlerin canı üstünde yazsın. Bunlar yapılırsa oyun çooook iyi bir oyun olur. ♥️ (Ben sildim çünkü başlangıçla başladı. Yeni ve büyük bir geliştirme ekonomisi yeniden indiririm.)
Necat merhaba ve onunla birlikte nice yıllara
çok güze
Oldukça havalı, kontrolü biraz gevşek. Ama daha yeni başladım, sanırım alışmak için biraz zamana ihtiyacım var...
Bu oyunun çok fazla reklamı olduğunu duydum ama yine de oynadım. Ve lanet olsun ki haklılardı. Mobil veriyi ve wifi özelliğini kapatırsanız iyi oyun (isteğe bağlı olanlar dahil tüm reklamları kaldırır)
Oyun güncelleme alacak mı?
Oyun reklama zorlamıyor zorluyor reklamsız karakter
7 kere basınca çok korkunç şeyler oluyor
Oyun gibi ama reklamlar sinir bozucu olmanın ötesinde. 35 boss oynadım ve her seferinde %60 seviyesinde reklam izledim ve hala Blaze'in kilidini açmadım.
Oyunu beğendim ama can çobuk iniyor çok savaş oyununu oynamam ama diğerlerine göre çobuk iniyor
Reklamlar, reklamlar ve daha fazla reklam. Yeni karakterler yalnızca reklamlarda ödüllendirilir ve verilen oranlar tamamen yanlıştır, gerçekçi olarak yeni bir karakter alma şansınız %1'den az. Reklam görmeden 10 saniyeden fazla oynayabilirseniz oyun eğlenceli olabilir.
My Home Design - Modern City Réflexion yiry
Kesinlikle hala en eğlenceli gizli oyunlardan biri çevrimdışı bile oynuyor!!! Farklı silahlara sahip olabilir Müzikler, grafikler ve kontroller harika Harika iş çıkardın
Don't let your daily routine bore you: download the breakthrough action game Stealth Master! Test your professional assassin skills and take on the risky
Oyun mük ama her yumurta kafalarında değil, reklamda 10 25 sn 30 35 sn o yol 4 puan bunu düzeltin
1 yıldız verenlere özel oyundaki sadece onlarda sorun varmayın o zaman
Bunu neden kaldırdığımı hatırlıyorum. Bu eğlenceli bir oyun, beni yanlış anlama. Ancak her seviye arasında bir reklam izlemek zorunda kalmak biraz fazla. Özellikle video izleme ve bonus alma seçeneği varsa ve video hiç yüklenmiyorsa... Kaldırılıyor. Yine.
Android için Stealth Master - Assassin Ninja Game Mod Apk ...
Stealth Master: Assassin Ninja Екшн knk
Stealth Master: Assassin Ninja Action scol
ÇOK GÜZELDE DEGİL ÇOK IĞRENÇTE DEGİL
harika oyun ama keşke daha fazla görünüm ekleyebilseydin ve tüm maç için weponto kullanımını seçebilsen
Oyun iyi hoşta çok kasıyor.Bazende oyundan atıyor.
Eğlenceli, hoşuma gidiyor... ama tüm reklamlardan hoşlanmıyorum! Bu nedenle kaldırdım.
Güzel ama bazı esyalar pahalı
Bu harika bir oyundu, ta ki evrak çantası olan adama ulaştıktan sonra oyundan çıkarsanız, oyuna geri döndüğünüzde imleci sadece biraz hareket ettirebileceğiniz bir aksaklık olduğunu öğrenene kadar bu harika bir oyundu. ki hiçbir şey yapamazsın. Bunu düzeltmenin tek yolu oyunu silip yeniden yüklemek veya oyundaki verileri temizlemektir. Ve tahmin edin, her iki durumda da oyundaki tüm ilerlemenizi yeniden başlatacak ve 1. seviyeden baştan başlamanız gerekecek. Lütfen düzeltin.